Предварителна продажба на билети

Концерт INXS: Live Baby Live At Wembley


Категория на филма: ( B ) Без възрастови ограничения

Времетраене: 100 мин.

Кино Palace Ви кани на поредното музикално кино събитие тази година. На 27-ми октомври 2019г. на специална прожекция от 20:30 часа жителите и гостите на Велико Търново ще станат част от легендарното шоу на група INXS през 1991г. Почти 3 десетилетия след тяхната незабравима изява на стадион Уембли, концертът отново запленява вниманието на феновете, посредством съвременна 4K Ultra HD екранизация и звуков дизайн на оригиналните кадри. Споделете емоцията на над 70-те хиляди почитатели наблюдавали грандиозния спектакъл през 1991г. и купете своя билет на касата на Кино Palace или онлайн на http://tickets.kinopalace.bg/tickets/presale.html

  • 27 November 2019, Wednesday
       Прожекции:
   

Диви и щастливи 2D


Категория на филма: ( C ) Не се препоръчва за зрители под 12 години

Времетраене: 135 мин.

Боряна (Яна Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) са две обикновени жени с обикновени професии и пречупени мечти. Нелепа ситуация ги принуждава да се справят със собствените си страхове, като се втурнат презглава в лудо приключение и борба с предизвикателствата на живота. Бягайки от закона, двете успяват да преоткрият себе си и да повярват във възможностите си.

   

Концерт Depeche Mode: Spirits in the forest


Категория на филма: ( B ) Без възрастови ограничения

Времетраене: 95 мин.

Поглед към последните моменти от глобалното турне на Depeche Mode Global Spirit Tour 2017, с включени интимни истории от избрани фенове на групата.

  • 23 November 2019, Saturday
       Прожекции: